In november 2015 is Bundled partner geworden van Konami voor de Nederlandse PES League. De PES League is de officiële (E)-Sports tak van Konami en met de PES League in Nederland gaat Bundled op zoek naar de beste PES’er van de wereld. Deelnemers uit de hele wereld komen als beste PESser van dat land de eer van zijn land verdedigen tijdens de dag waarop de Champions League finale wordt gespeeld.

Sinds 2011 was Bundled mede verantwoordelijk voor de PES League van Konami. Dit werd in samenwerking met Pulse Activations (voorheen Kaos Industries) en IGN Benelux (oud Power Unlimited) georganiseerd. Echter wilde Konami Voor de PES League van 2016 in Nederland een andere invulling. Konami had daarom een aantal partijen uitgedaagd een pitch te maken om de PES League te organiseren. Uiteindelijk heeft Bundled deze pitch gewonnen op basis van zijn kijk op de PES Community in Nederland, ervaring met community events (PESlive.nl) en hoe je de community het beste kunt betrekken bij events.

Vanaf dit seizoen is Bundled dan ook verantwoordelijk voor de PES League in Nederland en zal het een aantal off- en online kwalificaties organiseren om tot een finale te komen waarbij de 24 beste PESsers van Nederland het tegen elkaar gaan opnemen. De uiteindelijke winnaar gaat met Bundled naar Milaan om op de dag van de Champions League finale te strijden tegen de beste PESsers uit de wereld voor een prijzenpot van ongeveer 25.000 euro! De 1e offline kwalificatie zal plaatsvinden op zondag 3 januari 2016 in Amsterdam. Meer info staat deze week op www.facebook.com/pesleaguenl