Gaming is een prachtige manier om samen te komen met vrienden, collega’s of leden van een vereniging. Als Bundled hebben wij jaren ervaring met het organiseren van het perfecte FIFA Toernooi. Dit doen wij onder meer onder de naam van FIFALive. Als u op zoekt bent naar het hosten van een FIFA Toernooi, dan zijn we de ideale partij om dat op te pakken.

FIFA Toernooi op de PS4 of een andere console

Wij beschikken over maar liefst 24 PlayStation 4’s inclusief controllers en bijbehorende televisies en kunnen zodoende op elke locatie in het land een FIFA Toernooi opzetten. Andere consoles om op te spelen zijn natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard maken we daarbij gebruik van de laatste versie uit de FIFA-reeks en voorzien die van alle updates. Op die manier kunnen de spelers aan de slag gaan met hun favoriete team, inclusief de veranderingen die in de transferperiode zijn doorgevoerd.

FIFA Toernooi 1

Uiteraard verzorgen wij ook de organisatie van het event. Van de binnenkomst tot en met de finale voorzien wij de deelnemers van de juiste informatie, zodat zij weten wanneer zij waar aan de slag moeten. Indien gewenst is het ook mogelijk om het event samen te vatten in video-vorm, zodat u de belevenissen tijdens het FIFA Toernooi daarna aan de deelnemers en andere geïnteresseerden kunt laten zien.

Neem nu contact met ons op en laat ons u vertellen hoe wij een top event voor u kunnen opzetten.