(E)-SportsBrandingEventsPost Formats

Waar het allemaal is begonnen….

By 7 September 2014 April 17th, 2023 No Comments

Wij zijn in 2001 gestart met het organiseren van Pro Evolution Soccer toernooien op de PlayStation 2. Dit onder de naam PESGroningen. PES is de concurrent en tegenhanger van FIFA Soccer. Samen met vrienden organiseerden wij PES toernooien voor de gezelligheid en natuurlijk om te bepalen wie de beste PES speler was. Het eerste toernooi was georganiseerd met 32 gamers/vrienden. Vervolgens zijn er events georganiseerd door heel Nederland (o.a. in Groningen, Enschede, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Heerlen e.a.) met ruim 150 gamers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Engeland.

In 2007 had PESGroningen een naamswijziging en werd de naam veranderd in PESlive. Vervolgens is de tegenhanger FIFAlive ontstaan in 2008 (rond deze periode werd FIFA Soccer weer beter) en organiseren wij ook Call of Duty events onder de naam CODlive en Mortal Kombat event onder de naam MKlive. Door deze uitbreiding is er in 2008 een samenwerking vanuit de vriendenkring ontstaan onder de naam M&A Live Gaming V.O.F.

Sinds september 2014 is de naam M&A Live Gaming veranderd in Bundled aangezien er door beide partijen besloten was om alleen verder te gaan. Sindsdien huurt Bundled de oud mede-eigenaar van M&A Live Gaming nog op freelance basis in voor vele events. Bundled richt zich met name op grote events en de subnamen PESlive, FIFAlive, CODlive en MKlive richten zich op de community van de diverse games. Deze community spelen dan diverse on- en offline game toernooien.