Op vrijdag 13 mei kwam de game DOOM van Bethesda Game Studios en id Software uit. Een game waar shooterfans al maanden naar uit hebben gekeken. Met dat in het achterhoofd ging Bundled een samenwerking aan met Bethesda Benelux aan om een event neer te zetten waarin prominenten samen met fans met elkaar de strijd aan gingen.

Dj Tony Star, The Dark Raver, Tom Beugelsdijk, Soufiane Touzani en Youtube-held Koolein durfden het aan om de controller op te pakken en samen met een fan er op los te knallen. In een setup van twee tegen twee gingen de headsets op en kon men losgaan. En daaruit bleek al snel dat men zeer fanatiek te werk ging. Er was enerzijds concentratie op de eigen speelstijl en anderzijds was men ook heel erg druk bezig om de tegenstanders af te leiden. Het resultaat was een enorm toffe middag waarin er voor de teams die niet speelden ook genoeg te beleven was. En dit alles op het hoofdkantoor van Bethesda Benelux, dat een heerlijke gamesfeer uitademde.

Er was ook aan alles gedacht. Snoep, drankjes, Fallout-bier en heerlijke Surinaamse broodjes zorgden er voor dat men van het begin tot en met het einde een glimlach op het gezicht hadden.

Na tien boeiende potjes bleek dat het team van Tom Beugelsdijk het het beste had gedaan. Het leverde Tom eeuwige glorie op en zijn fan ging er net als de rest van de prominenten met een hele mooie Collector’s Edition van DOOM vandoor.

Het hele event werd gefilmd door de mannen van Runnin Rebels, die binnenkort er een mooie aftermovie van maken. En als kers op de taart werd het geheel ook gestreamd, zodat fans van de prominenten direct konden volgen hoe hun favorieten het er van afbrachten.

Het was een groot succes waar iedereen met plezier op terug kijkt. Bekijk hier alle foto’s.