In samenwerking met Bundled en haar FIFAlive-label gaat voetbalclub FC Utrecht op zoek naar de beste FIFA 17-speler die de club uit Utrecht mag vertegenwoordigen. Hiervoor organiseert FC Utrecht in samenwerking met FIFAlive op 6 januari een spetterend FIFA 17-toernooi.

De zoektocht gaat daarbij naar twee spelers. Ten eerste het jeugdige talent in de vorm van een Junior eSporter en ten tweede een topper uit de categorie 13+. Qua timing is 6 januari perfect, daar dat in de kerstvakantie valt. De locatie is perfect voor de voetbalfan, want dit toernooi vindt plaats in de Noordpromenade van Stadion Galgenwaard.

Het beleeft een prachtige dag te worden, waarbij we in de ochtend in een Champions League –format gaan strijden bij de junioren en in de middag barst het los bij de 13+-supporters. Via het format beginnen we in groepen en gaan de besten door naar een knock-out-systeem waarbij de spanning om te snijden is. Naast de eer om FC Utrecht in de toekomst te vertegenwoordigen, krijgt de winnaar ook een mooie prijs mee naar huis.

De echte fans kunnen hier meer informatie vinden en zichzelf opgeven. Wij kijken er naar uit om iedereen een topmiddag te bezorgen.